Wat voegt The Snifferoo toe aan de parfumwereld?

Een soort doe-het-zelf benadering van parfum. Ik presenteer mezelf niet als een genie met een briljante neus die alles weet, ik ben iemand die dingen ontdekt en dat deelt. Een ontdekkingsreiziger door een onzichtbare wereld, en de successen daarvan verkoop ik, maar ook de wansuccessen mag je komen ruiken.

 

 

Daarnaast is The Snifferoo een persoonlijke benadering van parfum. Veel andere parfums hebben een heel duidelijke, herkenbare geur en ruiken over de hele wereld ongeveer hetzelfde. Mijn parfums zijn wat minder gepolijst en ruiken per batch en op de huid steeds een beetje anders. Dat komt omdat ik veel natuurlijke producten gebruik. En de parfums zijn vrij complex, als je bijvoorbeeld Parakeet op doet ruikt je eerst grapefruit en bloemengeuren, maar na een paar uur vervliegt dat en blijft een meer kruidige geur over, in combinatie met hout.

 

Tekst en foto's:  Annelies Verhelst

Zie voor het hele interview: http://aichaqandisha.nl/the-snifferoo/